Wat kan jij doen?

 

Volg ons

Teken in op onze nieuwsbrief en volg ons op Facebook & Instagram
En deel zo veel mogelijk jouw en onze bewogenheid voor de ontwikkelingsprojecten in Togo.

Doe een gift

Elke gift, groot of klein, is welkom en vergroot de impact van onze projecten in Togo.  Met jouw gift kan je dus mensen in het Zuiden een kans geven op een betere toekomst.

Solidair en sportief

Doe mee aan sportevenementen als de Urban Trail, Dwars door Brussel, 10 miles Antwerpen, Dodentocht, enz.
Mobiliseer je klas, je school, je jeugdbeweging, je vrienden, je collega’s om mee te sporten én sponsors te zoeken voor de projecten van Togo Debout.

Music for life

Togo Debout is opgenomen in de lijst van goede doelen. Mobiliseer je vrienden, klasgenoten, buren, collega’s en zet samen een leuke actie op ten voordele van de projecten van Togo Debout.

Organiseer een eigen actie

Heb je een origineel idee om geld in te zamelen voor onze projecten? Gewoon doen!
Plan er een info- en sensibiliseringsmoment bij en zet zo Togo Debout in de kijker.

Speciale gelegenheden

Een bijzonder feest, een speciale verjaardag, een jubileumviering, een op pensioenstelling…
Het zijn gelegenheden waarbij de feesteling kan vragen om het geld voor eventuele cadeaus te besteden aan de projecten van Togo Debout.

Word ‘ambassadeur’ van Togo Debout

Bezocht je reeds onze projecten in Togo? Kom dan mee getuigen in je vroegere school, of in je bedrijf, of op onze infostands.

Vertegenwoordig Togo Debout in jouw gemeente

Je kan er b.v. via de GROS (gemeentelijke raad voor ontwikkelingssamenwerking) een subsidiedossier indienen.  Je kan er dan ook Togo Debout in de kijker zetten tijdens kerstmarkten of mondiale evenementen. Uiteraard helpen wij je hierbij.

Kom een handje toesteken

Bij de organisatie van sommige van onze evenementen (b.v. in jouw streek) of om onze infostand mee te bemannen bij plaatselijke manifestaties kunnen we altijd extra mankracht gebruiken.

Steun ons met je bedrijf, je organisatie of je school

Voor mogelijke sponsoring, expertise, samenwerking, benefietacties, enz. neem contact op met de voorzitter: josianefrans@gmail.com.

Breng ons op de hoogte van je voorstellen of geplande acties: contacteer hiervoor josianefrans@gmail.com.
Zo kunnen wij ze registreren en er meteen ook de nodige ruchtbaarheid aan geven via onze kalender en via Facebook. Je krijgt ook ondersteuning bij de realisatie.  Voor info en sensibilisering bezorgen wij je het nodige promomateriaal